Securitas Direct
Eksempler på bedrifter med Verisure bedriftsalarm

 

Ditt resultat

Verisure Bedriftsalarm

Månedsabonnement kr 479,– / mnd

Installasjon à kr 3 990,– tilkommer. Installasjonspris dekker tilkjøring, oppmontering av anlegg, tilpasning og opplæring i bruk av alarmen.

36 måneders bindingstid. Priser er oppgitt ekskl. mva.

 

Grunnpakken er tilpasset enkle lokaler, uten mange vinkler og adkomstalternativer. For å være sikker på at vi dekker alle dine sikkerhetsbehov, vil vi om kort tid ringe deg og tilby en kostnadsfri befaring.

Innbrudd
SOS
Tale/lytte
App
Bedriftsalarmpakke

Pakken inkluderer: Hovedenhet, Betjeningspanel, Sirene, Kameradetektor, Verisure Voice, Magnetkontakt med sjokksensor, Alarmskilt og gratis Verisure App.

Eksempler på bedrifter med Verisure bedriftsalarm

 

Ditt resultat

Verisure Bedriftsalarm med panikknapp

Månedsabonnement kr 499,– / mnd

Installasjon á kr 4 980,– tilkommer. Installasjonspris dekker tilkjøring, oppmontering av anlegg, tilpasning og opplæring i bruk av alarmen.

36 måneders bindingstid. Priser er oppgitt ekskl. mva.

 

Grunnpakken er tilpasset enkle lokaler, uten mange vinkler og adkomstalternativer. For å være sikker på at vi dekker alle dine sikkerhetsbehov, vil vi om kort tid ringe deg og tilby en kostnadsfri befaring.

Innbrudd

SOS

Voice

App

Panikk

Bedriftsalarmpakke

Pakken inkluderer: Hovedenhet, Betjeningspanel, Sirene, Verisure Voice, Kameradetektor, Panikknapp, Magnetkontakt med sjokksensor, Alarmskilt og gratis Verisure App.

 

Tjenester inkludert

Alarmstasjonen er tilgjengelig 24 timer i døgnet / 365 dager i året

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved utløst alarm. Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Vekter gjenoppretter sikkerheten etter forsøk på innbrudd

Dersom alarmen går og det er et reelt forsøk på innbrudd, sender vi vekter. Vekteren gjør en utvendig og eventuell innvendig inspeksjon av bedriften, informerer om skader, og gjenoppretter sikkerheten i bedriften før de forlater stedet.

Innbrudd

Sikre bedriften din mot tyveri og innbrudd

Verisure bedriftsalarm er bygget på det siste innen sikkerhetsteknologi og vår døgnåpne alarmstasjon følger alltid med.

Trusler og overfall

Med oss er personalet ditt aldri alene

Ingen skal behøve å føle seg utrygg på jobb. Med panikkalarm koblet til døgnåpen alarmstasjon, øker de ansattes sikkerhet betydelig.

Effektiv avskrekking

Når alarmen går, ser vi hva som skjer

Når alarmen går kan alarmstasjonen lytte- og snakke inn i lokalet for å avklare hva som skjer, eller skremme vekk tyven ved å si at vekter og politi er på vei.

 

Verisure App

Full kontroll på bedriften, uansett hvor du er

 

Kontroller og fjernstyr alarmen direkte fra mobilen, PC-en eller nettbrettet, når som helst og fra hvor som helst du er i verden. Med Verisure App, kan du slå av og på alarmen, se hva som skjer i lokalet med Smartkamera og få vite hvem som kommer og går i bedriften.

Appen er til stor hjelp dersom en kollega skulle glemme å slå på alarmen for kvelden, eller har glemt koden sin for å komme inn.


Verisure App - LAST NED GRATIS

Last ned Verisure app på Google play
Last ned Verisure app på Windows Phone Store

Kameradetektor

Viser hva som skjer

 

Kameradetektoren oppdager og tar bilde av bevegelse i lokalet. Bildene brukes til å avklare hva som har utløst alarmen og hvilken innsats som skal iverksettes. Ved behov for utrykning, varsles vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

 

Kameradetektoren tar bilder av høy kvalitet og er utstyrt med infrarødt lys som lar kameraet ta gode bilder, selv om natten.

 

Når alarmen er aktivert i helsikring (og lokalet skal være tomt), kan du ta bilder inn i lokalet selv med Verisure Appen på mobilen.

 

Verisure Voice

Skremmer tyven og veileder ansatte

 

Verisures alarm er det eneste alarmsystemet på markedet som inkluderer Verisure Voice, tale- og lytteenhet. Når alarmen går, kan vi snakke direkte inn i bedriften og den som befinner seg i lokalet kan svare tilbake, uten å trykke på en knapp. Å slippe å ha telefonen i nærheten er en stor fordel i nødstilfeller og ved feilutløst alarm.

 

Går alarmen som følge av innbrudd, aktiveres Verisure Voice, og vår alarmstasjon kan lytte og snakke inn i bedriften for å finne ut av hva som skjer. Tyvene skremmes raskt vekk når de hører at vekter er på vei og politi er varslet.

Panikknapp

Hjelper ansatte i truede situasjoner

 

Når begge de røde knappene trykkes inn samtidig, utløses en stille alarm som kun høres hos vår alarmstasjon.

 

Dersom omstendighetene krever det, kontakter vi nødvendige nødetater slik at du umiddelbart får den hjelpen du trenger.

Utvidelsespakker

Om du ønsker ekstra sikkerhet i din bedrift, tilbyr vi også en rekke utvidelsespakker til en meget gunstig pris ved kjøp under salg eller installasjon. Spør din sikkerhetsekspert om du er usikker på hva din bedrift trenger.

Brannalarm ikon
To seriekoblede optiske røykvarslere fra Verisure

 

Vanndetektor

 

 

Verisures vanndetektor er overvåket av vår alarmstasjon, 24 timer i døgnet 365 dager i året, og ringer ut så fort alarmen går. Du får også beskjed på din mobil via Verisure App.

 

 

Installasjon: kr 990,- pr. stk.

Abonnement: kr 20,- pr/mnd

Alle priser er ekskl. mva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brannalarm ikon
To seriekoblede optiske røykvarslere fra Verisure

 

Klimasensor

 

 

Med vår Klimasensor har du kontroll på temperaturen og luftfuktigheten i din bedrift.

 

 

Installasjon: kr 990,- pr. stk.

Abonnement: kr 0,- pr/mnd

Alle priser er ekskl. mva.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Brannalarm ikon
To seriekoblede optiske røykvarslere fra Verisure

 

Utvidet sonesikring

 

Har du et uoversiktlig lokale eller flere adkomstmuligheter? Da anbefaler vi å utvide med ytterligere 1 Magnetkontakt med sjokksensor som oppdager innbruddet raskt og 1 Kameradetektor som sikrer rask alarmavklaring. Kameradetektoren kan også kobles mot Verisure røykvarslere for bildeverifisering ved brann.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brannalarm ikon
To seriekoblede optiske røykvarslere fra Verisure

 

Utvidet avdelingssikring

 

Har du et større lokale med adskilte avdelinger, anbefaler vi å utvide hovedpakken med en ekstra avdelingspakke. Pakken inneholder ytterligere 1 Kameradetektor med ta bilde selv funksjon, 1 Magnetkontakt med sjokksensor, samt en ekstra Verisure Voice, tale- og lytteenhet. Med disse komponentene kan du være sikker på at innbrudd oppdages raskt og at hjelpen ikke er langt unna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brannalarm ikon
To seriekoblede optiske røykvarslere fra Verisure

 

Utvidet Skallsikring

 

 

Har du et eget rom som krever ekstra sikring for eksempel til pengeopptelling, anbefaler vi Skallsikringspakken for enkel betjening og kort vei til hjelp i en nødsituasjon. Pakken inneholder 1 Nattsikringspanel og 2 magnetkontakter med sjokksensor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Røykvarsler

 

Vi anbefaler at du installerer minst to røykvarsler per 60 kvadratmeter. Sirenen må høres uansett hvor i lokalet du er. Røykvarslerene er ikke integrert med brannsentral som er godkjent i hht EM54-standarden, og er derfor ikke FG godkjente for næring, men de er tilkoblet vår døgnåpne alarmstasjon som alltid passer på.

Etasjepakken

Pris kr 1490,- pr. stk.

Abonnement: kr 20,- pr./mnd.

Alle priser er ekskl. mva.

 

SOS ikon

Smartkontakt

 

Med Smartkontakt kan du styre belysning og elektriske apparater med Verisure App. Med Smartkontakt kan du for eksempel sjekke om sistemann har husket å slå av kaffetrakteren, og eventuelt slå av med mobilen. Du kan stille inn belysning til å slå seg på og av automatisk til ønskede tidspunkter og dager.

 

Nattsikringspakken

Pris kr 490,- pr. stk.

Abonnement: kr 0,- pr./mnd.

Alle priser er ekskl. mva.

 

Innbruddsalarm ikon

Smartlås

 

Med Verisure Låsmodul i din elektroniske Yale Doorman dørlås får du full kontroll over hvem som kommer og går i lokalet. Du kan få pushvarsling når noen låser opp og igjen døren, og har mulighet for å lage midlertidige koder for å for eksempel ta imot en pakkeleveranse.

 

Innbruddspakken

Installasjon: kr 4 990,- pr. pakke

Abonnement: kr 0,- pr./mnd.

Alle priser er ekskl. mva.

 

Dette sier våre kunder om oss

Oppdag hvorfor Verisure har Norges mest fornøyde kunder

ALARMSTASJONEN Høyt engasjerte medarbeidere

"Verisure - Vi hjelper deg å sikre det du er glad i"

Som Norges ledende alarmselskap er vi alltid her for deg og reagerer innen 30 sekunder ved innbrudd eller brann, for å sikre ditt hjem og de du er glad i.

– Her forleden slo jeg feil på alarmen da jeg kom inn og da ringte de umiddelbart for sjekke at alt var i orden. Det er betryggende. – Gjennom et langt liv har jeg opplevd både innbrudd og at hytta brant ned til grunnen. Hvorfor venter man alltid til noe negativt skjer før man anskaffer alarm? Nå er både leiligheten min og hytta mi utstyrt med alarm!

 

Kari Anne Ruud, Verisurekunde

– For meg er sikkerhet å vite at familien har det bra når jeg er borte. Vi har alarm, sikkerhetslåser på vinduene, smekklåser og kameraer, og vi bruker det alltid. – Det er viktig å være trygg i eget hjem og alt dette bidrar til at kona og barna føler seg trygge også når jeg ikke er der.

 

Odd-Bjørn Hjelmeseth, Verisurekunde

- Dette er hovedgrunnene så kommer alle de flotte bonusgrunnene som gjør at vi er veldig godt fornøyd med Verisure: Praktiske kodebrikker, Klimakontroll i form av temperatur og luftfuktighet i brannsensorer og sirene (nå har dere vel også fått rene klimafølere), Stikkontakter med timer, At vi ser når barna kommer hjem fra skolen. – Og sist men ikke minst: Alt kan monitoreres/styres fra en BRUKERVENNLIG app på telefon/nettbrett. Dessuten sparer vi inn mye av utgiftene til alarmen på forsikringspremien.

 

Svein Holten, Verisurekunde

Veien videre til en sikker bedrift

1. Befaring og pristilbud

 

Ring oss på telefon 06010 og avtal dato og tid for en gratis befaring og få et uforpliktende pristilbud.

2. Avtale

 

Sammen blir vi enige om sikkerhetsløsningen som passer dine behov best.

3. Installasjon

 

Alarmsystemet blir profesjonellt installert av våre sikerhetseksperter.

4. Sikker bedrift

 

Vi passer på døgnet rundt, året rundt, og din bedrift er i trygge hender.