Dette inngår i din alarmtjeneste

Innbruddsalarm ikon

Innbruddsalarm med bildeverifisering

Når alarmen går, sender kameradetektorene umiddelbart en serie bilder til alarmstasjonen. Med bildene, kan vi raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, kontakter vi vekter, politi og eventuell redningstjeneste. Alarmen har også en delsikringsfunksjon som lar deg bevege deg fritt inne i boligen mens alarmen er på. Alarmen går da dersom noen forsøker å ta seg inn.

Direkte respons ikon

Verisure Voice

Verisures unike tale- og lytteenhet, Verisure Voice, fungerer som en fasttelefon mellom alarmstasjonen og boligen din. Den gir umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet. Ved utløst alarm settes vår alarmstasjon i direkte kontakt med boligen for iverksetting av beste og tryggeste aksjonering og bistand.

Brann ikon

Brannalarm med bildeverifisering

Gjelder kun om du har røykvarslere i pakken

Ved røykutvikling, går brannalarmen i alle husets seriekoblede røykvarslere, både med stemme og alarmsignal. Samtidig sendes bilder fra kameradetektorene til alarmstasjonen som raskt kan identifisere alarmårsak og iverksette riktige tiltak. Hvert sekund teller, uansett om hele familien er hjemme, kun hunden eller huset er tomt, men fullt av minner.

SOS ikon

SOS-alarm

Trykk SOS om du trenger hjelp raskt. Trenger du hjelp, trykker du inn begge knappene på betjeningspanelet og alarmstasjonen ringer deg. Om du ikke svarer sendes en vekter umiddelbart til din bolig. Med en SOS-alarm i hjemmet har du og din familie kort vei til hjelp ved en akutt situasjon.

30 sekunders responstid ikon

30 sekunders responstid, døgnet rundt

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm. Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

24 timer kundeservice ikon

Døgnåpen kundeservice

Vår kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Du kan ringe oss på 06010, skrive til oss på kundeservice@verisure.no eller kontakte oss på Facebook. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fri vekterutrykning ikon

Vekterutrykning er inkludert

Ved verifisert alarm, sender vi alltid en vekter hjem til deg. Vekteren utfører en utvendig inspeksjon av boligen og ved tilgang til nøkkel, utføres også en innvendig inspeksjon. Vekterutrykninger er inkludert i abonnementsprisen, uansett hva som har forårsaket alarmen (unntak er åpenbar misbruk av tjenesten). Vi varsler også politi og redningstjeneste dersom det er behov for det.

Oppkobling til alarmstasjonen via bredbånd og GSM ikon

Bredbånds- og GSM-oppkobling til alarmstasjon

Med flere kommunikasjonsveier er alarmen din tilknyttet alarmsentralen vår selv om bredbåndsoppkoblingen ikke skulle fungere, eller om det ikke finnes mobildekning. All kommunikasjon mellom våre alarm-systemer og vår alarmsentral skjer med kryptert informasjonsoverføring.

Profesjonell installasjon ikon

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Utvidet produktgaranti ikon

Utvidet produktgaranti

Vi utvikler våre egne produkter, noe som sikrer høy kvalitet. Skulle noe gå i stykker, bytter vi produktet kostnadsfritt.

I tillegg dekker vi inntil kr 10 000,- i egenandel ved innbrudd eller brann.

Verisure App ikon

Verisure App

Slå alarmen av og på. Få varsel når barna kommer hjem. Sjekk alarmens status og les av temperaturen i boligen. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Apple Watch, Android og Windows Phone.