Dette sier våre kunder om oss

Oppdag hvorfor Verisure har Norges mest fornøyde kunder

ALARMSTASJONEN Høyt engasjerte medarbeidere

"Verisure - Vi hjelper deg å sikre det du er glad i"

Som Norges ledende alarmselskap er vi alltid her for deg og reagerer innen 30 sekunder ved innbrudd eller brann, for å sikre ditt hjem og de du er glad i.

– Her forleden slo jeg feil på alarmen da jeg kom inn og da ringte de umiddelbart for sjekke at alt var i orden. Det er betryggende. – Gjennom et langt liv har jeg opplevd både innbrudd og at hytta brant ned til grunnen. Hvorfor venter man alltid til noe negativt skjer før man anskaffer alarm? Nå er både leiligheten min og hytta mi utstyrt med alarm!

 

Kari Anne Ruud, Verisurekunde

– For meg er sikkerhet å vite at familien har det bra når jeg er borte. Vi har alarm, sikkerhetslåser på vinduene, smekklåser og kameraer, og vi bruker det alltid. – Det er viktig å være trygg i eget hjem og alt dette bidrar til at kona og barna føler seg trygge også når jeg ikke er der.

 

Odd-Bjørn Hjelmeseth, Verisurekunde

- Dette er hovedgrunnene så kommer alle de flotte bonusgrunnene som gjør at vi er veldig godt fornøyd med Verisure: Praktiske kodebrikker, Klimakontroll i form av temperatur og luftfuktighet i brannsensorer og sirene (nå har dere vel også fått rene klimafølere), Stikkontakter med timer, At vi ser når barna kommer hjem fra skolen. – Og sist men ikke minst: Alt kan monitoreres/styres fra en BRUKERVENNLIG app på telefon/nettbrett. Dessuten sparer vi inn mye av utgiftene til alarmen på forsikringspremien.

 

Svein Holten, Verisurekunde